Project Jongeren

Vacature

Geen Drankduivel zonder deftige nabespreking. Christophe brengt de bal voor doel en de ervaringsdeskundigen van Project Jongeren koppen ‘m binnen. Dit voorjaar namen we afscheid van oprichters Agnes en Cois – al zullen zij zeker nog wel ‘ns inspringen – en kunnen we, zeker gezien de groeiende behoefte aan sensibilisering omtrent alcohol, verse krachten gebruiken.

projo_logo

Kwam u in het verleden in aanraking met De Drankduivel, hetzij als familielid, hetzij als drankzuchtige en bent u dankzij uw levensprogramma stabiel? Wenst u zich verder te bekwamen als ervaringsdeskundige? Beschikt u over een gezonde dosis empathie en kunt u zich inleven in de wereld van de jongeren vandaag de dag? Bent u regelmatig beschikbaar op de maan- en/of dinsdagen doorheen het schooljaar?

Dan is Project Jongeren misschien iets voor u! Wij bieden u heel veel genoegdoening, warmte en vriendschap in een divers team van idealistische vrijwilligers waarbij u persoonlijk het verschil maakt voor zovele jonge mensen!

Wie zijn deze mensen? Wat doen zij concreet? Hoe verloopt de samenwerking met ‘De Drankduivel’? U verneemt het in een radio-interview met Ingrid van ProJo door hier te klikken (6 min – maart 2022)

Sinds het schooljaar 2019-2020 doet ‘De Drankduivel’ ook Limburg aan. Het is onze vurige wens ook in deze provincie ervaringsdragers te rekruteren.

Contacteer Christophe of Project Jongeren en u hoort spoedig iets van ons! Welkom!