Archief: voorstelling Fakkeltheater nov 2018

Bij de start van de Week van het Alcoholisme huisde De Drankduivel de ganse dag in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. In een uitverkochte namiddagvoorstelling zagen de derdejaars van de Sint-Ludgardisschool uit hartje Antwerpen hoe De Drankduivel deze schitterende locatie inpakte en zo ook… henzelf.

’s Avonds was het voor Christophe een uitdaging om hetzelfde te doen voor ’n gemengd publiek. Gemengd, gezien jong en oud deel uitmaakten van het publiek. Bij ‘oud’ leerkrachten ter prospectie, maar ook heel wat mensen die jammer genoeg meer dan vertrouwd zijn/waren met de spreekwoordelijke Drankduivel.

De reacties waren unaniem: aangrijpend en grappig tegelijkertijd, sterk gespeeld en diepgravend in de eigen emoties, zeer bruikbaar voor in de scholen maar mogelijk ook in de bedrijfswereld en zelfs voor gedetineerden.

De Drankduivel heeft alweer zieltjes gewonnen – deze keer op de juiste manier – en de boodschap spreide zich voort.

U kon er niet bij zijn maar bent toch nieuwsgierig? De nieuwe trailer van ‘De Drankduivel’ werd deels in het Fakkeltheater gedraaid, net als het interview “Christophe over ‘De Drankduivel’ “